Sista examinationsuppgiften innan kursen är slut! Examinationsdag med start 24/5 på lektionstiden!

Nu är det dags för den sista uppgiften i kursen där du har chans att visa på alla kunskapskrav som du har kvar att visa på i kursen. Det är ingen garanti för att du faktiskt kommer att uppnå dem, men jag ger er en chans att försöka göra ert bästa. I uppgiften finns färdiga punkter/frågor som ni behöver behandla på något sätt, men det är egentligen bara er egen fantasi som sätter gränsen för dina möjligheter att få med det du har kvar.

Ditt ansvar är att kolla upp den sammanställning av kunskapskrav som jag mejlade till er och pratade med er om innan ert argumenterande tal OCH stryka eventuella uppnådda kunskapskrav från det argumenterande talet. Då har du koll på vilka du har kvar att visa på. Dubbelkolla med Angelica under ett lektionstillfälle eller via mejl om du fortfarande är osäker på vilka som är kvar.

Beskrivningen av uppgiften hittar ni här:

Sista uppgiften i Sve 2 innan betygsättning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s