Sista lektionsuppgiften 31/3!

Under fredagens lektion handlar det om att repetera kursens alla E-kunskapskrav. Detta kommer att vara den sista vanliga lektionen eftersom att jag kommer vara borta och rätta nationella prov den 7/4 och den 21/4 (sista fredagen innan praktiken) ska vi alla på studiebesök. Läs igenom och skriv ner dina svar på frågorna relativt kort. Under lektionen på fredag ska ni alla hinna med att svara minst enkelt på alla frågor. Eftersom att jag är hemma och vabbar så behöver ni göra detta på egen hand. Scrolla ner på sidan här till tidigare inlägg och använd er av tidigare Power Points för att kunna svara på frågorna. Använd också läroboken och om du använder källor utöver det är det viktigt att du källhänvisar noga. Kom ihåg; korta svar på alla frågor först och främst. Om du sedan har tid kan du utveckla och skriva mer i svaren. Mejla in svaren till mig idag. 

LektionsuppgiftRe1313

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s