Religion och vetenskap 17/3!

Till lektionen den 17/3 hade ni i läxa att läsa både kapitlet om kristendom och om islam i er lärobok. Detta kommer vara viktigt för er att göra för att kunna hänga med i den fortsatta undervisningen i kursen.

Under lektionen den 17/3 ska vi testa de sista E-kunskapskraven som vi har i denna kurs för första gången. Efter denna lektionsuppgift har du alltså haft möjlighet att testa alla kunskapskrav i kursen en gång. Kunskapskraven denna gång handlar om religion och vetenskap och hela lektionsmaterialet kan du läsa i nedanstående Power Point. Här är det extra viktigt att du lär dig namnen på de nya livsåskådningarna och om du är intresserad av att ligga steget före och fördjupa dina kunskaper inom området för att satsa på högre kunskapskrav bör du även läsa kapitlet om religion och vetenskap i din lärobok.

Religion och vetenskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s