Veckoschema Sva 2 Yrkesinriktad

V.42 Genomgång av kursmål och vi börjar arbeta med examinationsuppgift 1 som handlar om muntlig och skriftlig novellanalys.

V.43 Vi fortsätter och avslutar arbetet med muntlig novellanalys genom att klassen får sitta i mindre grupper och berätta om den novell man har läst för de andra i gruppen utifrån stödfrågorna i uppgiften.

V.44 LOV!

V.45 Vi fortsätter arbeta med examinationsuppgift 1 som nu går över i den skriftliga novellanalysen av två andra noveller. Vi utgår från samma stödfrågor som vi hade om de andra novellerna i den muntliga analysen. Denna vecka hinner vi skriva minst en tredjedel av novellanalysen. Så fort eleverna har skrivit någon del av denna under lektionstid så mejlas detta till angelica.castenskiold@arlandagymnasiet.se för att Angelica ska kunna följa varje elevs skrivprocess.

V.46 Vi fortsätter arbeta med examinationsuppgift 1 och vi skriver under lektionstid vidare på vår novellanalys som även innehåller läsning och samtal om digitala texter på nätet som handlar om fakta om novellernas två författare.

V.47 Vi fortsätter arbeta med examinationsuppgift 1 och vi skriver under lektionstid vidare på vår novellanalys. Eleverna får nu i uppgift att slutföra ett första utkast inför nästa veckas kamratbedömning av texten. Det första utkastet mejlas även till angelica.castenskiold@arlandagymnasiet.se för en språklig genomgång.

V.48 Vi fortsätter och avslutar skrivningen av våra novellanalyser och under en av lektionerna denna vecka jobbar vi med kamratbedömning och grammatiken i texterna. Eleverna får rätta till sina texter och sedan skicka texterna till angelica.castenskiold@arlandagymnasiet.se.

V.49 Examinationsuppgift 2 presenteras som är utredande text. Vi återanvänder delar från vår novellanalys, kommer på olika frågeställningar där eleverna får välja en att skriva en utredande text om..

V.50 Fortsatt arbete med examinationsuppgift 2. Angelica börjar prata mittkursresultat med er så ni vet hur ni ligger till i kursen hittills.

V.51 Angelica fortsätter prata mittkursresultat med er så ni vet hur ni ligger till i kursen hittills. Julavslutning i slutet av veckan.

V.52 JULLOV!

V.1 JULLOV!

V.2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s