Veckoschema Sva 1 Yrkesinriktad

V.42 Genomgång av kursmål och vi börjar arbeta med grupparbetet med att skapa examinationsuppgifter i kursen utifrån kursmålen.

V.43 Vi fortsätter och avslutar grupparbetena med att skapa examinationsuppgifter i kursen utifrån kursmålen. Redovisningar av examinationsuppgifter och sista inlämningen till Angelica.

V.44 LOV!

V.45 Den sista gruppen som inte hann med att redovisa sin examinationsuppgift veckan innan lovet gör det under denna vecka. Vi lånar läroböckerna på biblioteket denna vecka så glöm inte att ta med dig ditt lånekort! Vi börjar arbeta med examinationsuppgift 1 som handlar om romanläsning, muntlig romananalys i mindre grupper, referatskrivning, språkanalys och reflektion över sin egen språkinlärning.

V.46 Vi fortsätter läsa romanerna och en muntlig romananalys förbereds.

V.47 Romanen ska vara utläst och en muntlig romananalys genomförs i mindre grupper. Vi påbörjar skrivandet av referaten av böckerna.

V.48 Referaten av romanerna ska skrivas färdigt under denna vecka och lämnas in till angelica.castenskiold@arlandagymnasiet.se.

V.49 Under denna vecka genomförs språkreflektion med en del som innehåller egen reflektion över sin egen språkinlärning. Denna lämnas in till angelica.castenskiold@arlandagymnasiet.se.

V.50 Presentation av examinationsuppgift 2 och vi börjar arbeta med den. Angelica börjar prata mittkursresultat med er så ni vet hur ni ligger till i kursen hittills.

V.51 Angelica fortsätter prata mittkursresultat med er så ni vet hur ni ligger till i kursen hittills. Julavslutning i slutet av veckan.

V.52 JULLOV!

V.1 JULLOV!

V.2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s