Veckoschema Sva 1 Studieinriktad

V.42 Genomgång av kursmål och vi börjar arbeta med grupparbetet med att skapa examinationsuppgifter i kursen utifrån kursmålen.

V.43 Vi fortsätter och avslutar grupparbetena med att skapa examinationsuppgifter i kursen utifrån kursmålen. Redovisningar av examinationsuppgifter och sista inlämningen till Angelica.

V.44 LOV!

V.45 Vi börjar arbeta med examinationsuppgift 1 som handlar om novelläsning, referatskrivning, novellanalys som sker muntligt och att skriva egna noveller.

V.46 Referaten av novellerna ska skrivas klart och lämnas in denna vecka och vi genomför novellanalysen muntligt i mindre grupper som spelas in via inspelningsappar och mejlas till mig. Muntlig novellanalys spelas in på en App under lektionstid i mindre grupper och mejlas till angelica.castenskiold@arlandagymnasiet.se Utöver det börjar vi skriva egna noveller.

V.47 Denna vecka inleds ämnessamarbetet med samhällskunskapen där en argumenterande text ska skrivas och lämnas in i båda ämnena.

V.48 Vi fortsätter arbetet med ämnessamarbetet med samhällskunskapen och den argumenterande texten.

V.49 Vi fortsätter arbetet med ämnessamarbetet med samhällskunskapen och den argumenterande texten ska lämnas in denna vecka!

V.50 Vi fortsätter arbetet med ämnessamarbetet med samhällskunskapen och den argumenterande texten som nu skrivas om till ett talmanus! Angelica börjar prata mittkursresultat med er så ni vet hur ni ligger till i kursen hittills.

V.51 Skriv färdigt ditt talmanus och lämna in talmanuset till angelica.castenskiold@arlandagymnasiet.se. Öva sedan på talmanuset under jullovet. Angelica fortsätter prata mittkursresultat med er så ni vet hur ni ligger till i kursen hittills. Julavslutning i slutet av veckan.

V.52 JULLOV!

V.1 JULLOV!

V.2 Vi fortsätter med retorik och att skriva på argumenterande talmanus.

V. 3 Fortsättning med att skriva på talmanus.

V.4 Skriva färdigt talmanus och lämna in, öva på talmanus.

V.5 Alla eleverna håller sina argumenterande tal under veckans lektionspass. Elever som är publik har i uppgift att anteckna 2 saker som varje person gör bra och en sak som kunde ha förbättrats. Feedbackmingel i slutet av varje lektion.

V.6

V.7

V.8

V.9 SPORTLOV!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s